Klaukkalantie 55 | 2.krs

Klassinen- ja urheiluhieronta, triggerikäsittely.
Hyvää hierontaa, sitä mitä tarvitset!


Kuka olen

ja miksi lähdin alalle

Kipinä alalle lähtöön syttyi jo seitsemän vuotiaana, kun sain kummisedältäni syntymäpäivälahjaksi käytetyn jääkiekkomailan. Mailassa oli Jokereiden jääkiekkojoukkueen nimikirjoitukset, tässä yhteydessä sain tietää kummisetäni työstä hieronnan parissa. Lisäksi isäni ajoi kilpaa ratapyörällä velodromeilla ja tästä syystä myöskin tarvitsi usein hierontaa!

Valitettavasti ala ei muistunut mieleen peruskoulun jälkeen, kun mietin minne mennä ja mitä tehdä, lopulta päädyin opiskelemaan lentokonemekaanikoksi, mihin innostus ei ensimmäisen työharjoittelujakson jälkeen enää riittänyt (ruuvien tilalla kittiä lentokoneen rungossa?!). Vaihdoin autonasentajalinjalle ja vuotta ennen valmistumista loukkasin jalkani koulun lentopallopelissä, jonka vuoksi en voinut suorittaa käytännönharjoittelua. Sain tarpeekseni sillä erää opiskelusta ja lähdin työelämään.

Alan valinta

Työskentelin erinäisiä vuosia armeijan jälkeen varasto/kuriiri/trukki ja haalaushommissa, lopulta vuoden 2009 joulukuussa työkaverini mietiskeli ääneen, että haluaisi opiskella hierojaksi. Syöksyin saman tien tietokoneelle ja hain pääkaupunkiseudun hierontakoulut - vaihtoehtoja löytyi kolme; kunnallinen ja kaksi yksityistä. Varasin opiskelupaikan Helsingin Hieronta-Akatemiasta seuraavan vuoden keväälle samana päivänä.

Valmistuin Hieronta-akatemiasta lokakuussa 2010 ja aloin saman tien hieromaan sivutoimisesti päivätyön ohella aamuin, illoin ja viikonloppuisin. Päivätyöt jätin taakseni 2011 keväällä ja jatkoin hommia jakamalla mainoksiani autolla, pyörällä ja rullaluistellen Klaukkalan lähiympäristöön, hieronnat olivat kaikki kotikäyntejä tässä vaiheessa. Syksyllä 2011 aloitin näyttötutkinnon ja vuokrasin huoneen Salon Kice:n yhteydestä, yllättävän harva kotikäyntiasiakas seurasi perässä, mutta kiinteät liiketilat toivat nopeasti uusia asiakkaita. Näyttötutkinnon suoritin lokakuussa 2011.

uudet toimitilat!

Siirryin uusiin toimitiloihin (Parturi/Kampaamo Klippers, Klaukkalantie 55 2.krs) toukokuussa 2013 ja avajaisia vietettiin pe 3.5., joista olisi voinut ilmoittaa hivenen aiemmin, kuin samana päivänä:). Avajaisten kahvitarjoilu pelasti muutaman kauppareissulaisen päivän, kun talon kahvila oli kiinni remontin vuoksi. Kahvittelijoita kävi ja ajanvarauksia sateli, hyvä päivä:)

Koulutettu hieroja
Vesa-Matti Lehto
045-3519 199